10 Kasım 2010 Çarşamba

beceriksiz anne

oğlum bugün senin çamaşırlarını yıkarken ve özellikle beyaz kıyafetlerinin bol olduğu çamaşırlarını makina da kırmızı tulumun sayesinde pembeye çevirdim.tebrik ediyorum kendimi :( ne yaptıysam eski haline dönmediler off pofff

Hafta sonu en baştan kıyafet almaya gidiyoruuuzzz:)

8 yorum:

  1. geçmiş olsun canım..üzme kendini zaman zaman benimde başıma geliyor..ne güzel işte bi de iyi tarafından bak..yenien bi sürü ciciler alacaksın meleğine..

    YanıtlaSil
  2. Eyvah eyvah :) Kızım bazen kıyafet değiştirmek istediğine böyle kökten bir çözüm üretip renklerini karıştırıyor çamaşırların kendine göre ama öyle giy şimdi yenileyemeyiz dolabını diyorum :D

    YanıtlaSil
  3. gutguturuna hafta sonunu beklemeden hemen yeniledik kıyafetleri ama çok sinir bozucuydu mavilerin beyazların grilerin pembe olması:)

    red riding hood:)minik bir erkek olmasak pembe kıyafetleri giydirirdim de karizmayı daha bu döneminde çizdirmek istemedim:)

    YanıtlaSil
  4. Saglik olsun canim ::))
    Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... Tüm arkadaşların Kurban Bayramı?nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun!

    YanıtlaSil
  5. Olur boyle seyler. Onemli olan saglik.

    YanıtlaSil
  6. Offf...Cok can sikici ama yeni birseyler almaya gitmek keyifli...

    YanıtlaSil
  7. o hatayı bende yaptım malesef.. sinir bozucu bir durum. ama renklilerin içerisine bikaç beyaz kıyafetini atmışım yanlışlıkla..
    Allahtan durumumun tam tersi olmadı...
    Umarım tekrar başına qelmez canım

    YanıtlaSil