19 Ağustos 2010 Perşembe

maşallah süpermenimiz geldi


biliyorum biliyorum çokk uzun bir ara oldu ama napiimm oğlum seninle öyle güzel günler geçiriyorum ki zamanın nasıl akıp geçtiğini farkında bile olamıyorum.

şuan bir melek gibi uyuyorsun bugün itibariyla tam 2 ay +4 günlüksün.17 ağustosda dr kontrolümüz vardı 5kg 800 gr 58 cm olmuşsun.annen ve baban gibi boğazına çok düşkünsün:)
sadace anne sütü içiyorsun arada su da veriyoruz ama tadını beğenmiyorsun.kucağa çok alıştın alışmamanda abest olurdu. iki tarafında ilk bebeğisin.artık kapılarda bizi değil seni karşılıyorlar kucağımızdan seni alıp bizi arkalarında bırakıyorlar :)sende bu durumdan hiç şikayetçi değilsin.
doğduğundan beri gerinmeyi esnemeyi çok seviyorsun.gaz çıkarmak özel hobilerin arasında,çıkaramadığın zaman maşallah sübhanallah genelde çok kıyametler kopmuyor ayaklarını sıcak tutmamız yeterli oluyor .Çoğunlukla bana benzediğin söyleniyor ama ben benzetemiyorum.
Sabahları uykunu, almış karnın doymuş,ve altın temizse gülücükler agular her türlü sevimli hareketler sende işte o zaman içimin yağları eriyor hala inanamıyorum benim bebeğim olduğuna.Rabbime sık sık şükrediyorum seni bana verdiği benim bebeğim olduğun için.

not:resmimiz ilk doğduğumuz zamanlardan:)

6 yorum:

  1. Sedacım,Allah anneli babalı büyümeyi nasip etsin.. Maşallah maşallah maşallah diyorum, bir de doğum hikayesi anlatırsan cok sevineceğim, cesarete ihtiyacım var :)

    YanıtlaSil
  2. maşallah canım süpermene çok tatlı
    hani doğum hikayen biz de onu bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  3. Allah analı babalı büyütsün bu küçük süperman'i :)

    YanıtlaSil
  4. cok seker masallah ;) Benimde oglusum var.

    YanıtlaSil
  5. 41 kere maasallah.Allah anali babali buyutsun.

    YanıtlaSil