5 Nisan 2010 Pazartesi

Sonunda badanamız boyamız ev tamirat ve tadilatımız bitti,temizlikler yapıldı tam bahar havasına yakışır bahar temizliği oldu ama anneciğin biraz yoruldu seni de yordu kusura bakma balım.
Öyle bir temizlik oldu ki dolap içlerinden çekmecelere kadar herşey yıkanda ütülendi tek tek yerleşitirildi hatta gelenlere çekmeceler dolaplar gösterildi(kıskansılar diye )Şuan gelen gidene terör istiyorum aman dikkat edin oraya çarpmayın şuaraya oturmayın psikopata bağladım anlayacağın.

Anane ve babaannede yanımızdan hiç ayrılmadılar sağolsunlar onlar yardım etmek istedikçe annen bazı şeyleri ben yaparım siz yapmayın diyerek evlerine gönderildiler.İçimize sinen bir temizlik oldu tabi sen gelene kadar evdeki temizlik hastalığım devam edicek sanırım.

Bebek odası olarak düşündüğümüz minik odamızın içinde ne var ne yok boşalttık verilcekleri verdik kalanları kendimize göre yerleştirdik.Babamızdan en son söylenen söz

-ee evde bişi kalmadı :)

bu tadilat koşuşturmaca içinde dr teyzemizide ziyaret ettik tahlil yaptırdık sonuç idrar problemi ve düşük kan değerleri.Kan değerleri sınırda korkulcak yada ilaç kullanılcak gibi değil zaten demir hapımızı kullanıyoruz o kadar önemsemedim açıkçası ama ikinci kez idrar problemi düzelmediğinden dr teyzemiz antibiyotik başlattı.Korkuyorum sana zarar verir diye içmekden ama dr bildiği vardır.Bol bol su içicekmişiz demesi kolay:)su içmek bir şey değil zaten 1.5 lt erikli şişesiyle dolaşan biridir anneciğin ama hamileyken öyle kolay kolay içilmiyor malum sebeplerden:))

Babamızda bu arada bayağı yoruldu hafta içi çalışma hafta sonu tamirat tadilat dinlenemedi doğru düzgün birde benim isteklerim eklenince adamcağız harap bitap düştü.Ben hemen sana oda bakmak istedim babamız dinlenelim dedi ama nerrdeee adamcağızı bu hafta sonuda rahat bırakmayarak maskoya götürdük çok güzel odalar varrr ama çok büyükler yaa morelim bozuldu oda ufak mobilyalar kocaman ama süperlerr çeşit çeşitt:))Bu hafta sonu yada içi nasip olursa bir ikea turuda yapmamız lazım.:)Aaa unutmadan babamız öyle bir takım beğendiki ben şaşırdım şok oldum beyaz ve üzeri swarovski taşlar var ama çok şık ve sade.Hangi mağazaya girsek babamızla aa bak senin takımlardan diye dalga geçtik.

Sana gelince maşallah öyle hareket ediyorsun ki artık dışardan hareketlerini rahatlıkla görebiliyorlar.İsim konusunda babanın istediği tek isimde kaldık annen hala ikinci ismini arıyor.

10 yorum:

  1. Canım Allah yardımcınız olsun çok yorma kendini..oda için kesinlikle ikea ya bak hem küçük hem de fiyat olarak diğer oda takımlarından daha ucuza geliyor.

    YanıtlaSil
  2. kolay gelsin canim tatli yorgunluklar bunlar..oda takimi secmek karar vermek zor o kadar cok renk model varki..biz de maskodan almistik,odan dar ise olcunu ve modelini ver istedigin olcude yapiyorlar.biz maskoda hilal bebe var oradan aldik,yardimci oluyorlar.menmunum ben.yalniz dogmadan bayagi once al.mobilyalar cok kokuyor bzimki nerdeyese 1-2 ay kokusu cikamdi. onu da hesap edin..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlarım güzel yorum ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Kusura bakmayın hemen cevap yazamıyorum yoğun günler geçiriyorum.

    sümeyyeciğim eşim ikea ikna etmeye çalışıyorum:)

    birmelek canım hilal bebeye bakmıştık sanırım hala alamadık kısa süre kaldı işallah erkenden alabiliriz bu sıralar babişin işleri çok yoğun.Ayrıca mobilya kokusu konusunda süper yardımcı oldun:)

    YanıtlaSil
  4. sedacim merhaba
    nasilsin,merak ettim dogum felan yaptin mi acaba diye?
    nasil herseyi halledebildin mi?guzel haberlerini bekliyoruz.merakta birakma bizi.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhaba dünkü pardesü modellerimin yazısına yorum bırakmıştın CNM ...

    işte ulaşım bilgileri,

    fatih mh.velioğlu cd.no:106/D

    BAĞCILAR-GÖZTEPE


    TEL:(212) 446 96 81


    İNTERNETTEN İLKNUR HN..VASITASIYLA GELİYORU
    M DERSENİZ.....İNDİRİM YAPACAKLAR...

    YADA MODELLERİNİZİ İNTERNETTEN GÖRDÜM DEMENİZDE YETERLİ..

    YanıtlaSil
  6. Leyla'dan geçme26 Mayıs 2010 07:10

    Vay 8 gün ha!!!
    Seda abla sevgiler ve saygılar.
    Dumur Leyla kardeşini unutma...

    YanıtlaSil
  7. leyloşum 8 yazıyorda bakalım:)haziran 1-10 arası bekliyoruz.unuturmuyum hiç hep aklımdasınız sende beni dualarında unutma güzel kardeşim

    sevecen sağol canım adres için.doğumdan sonra bakacağım inşallah

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. rabbim cok kolay bi dogum nasip etsin canım..aklına gelmez ama yinede dua istiorum senden:)
    Allah'a emanet olun...

    YanıtlaSil
  10. acaba beklenen misafir geldi mi aramiza?ins.her ikinizin de saglikli olacagi kolay bir dogum olur,mevla simdiden hayrili eylesin...

    YanıtlaSil