9 Mart 2010 Salı








Erkeğimiz geliyor Allah'ın izniyle;

Çok şükür Elhamdülillah

Nerdeyse bu haberi alalı 2 yada 3 hafta oldu ama tembel anne yazamadı blogcuğuna:)

Herşeyimiz normalmiş çok şükür 20.02.2010 tarih itibariyle 636 gr 23 hafta 4 günlük bebişimiz.

Bu hafta sonu şeker yüklememiz var inşallah ondan da
bir problemimiz çıkmaz.

Gelelim bize; biz aynen devam ediyoruz hayatımıza,bol bol gezmek, yemek, naz yapmakdan oluşuyor hehehehe

İsim düşünmeye başladık ama iki ismin olsun istiyoruz.Hatta biz değil bizden önce ev ahalisi isim arıyor.

Evde de ufakdan tadilat yapmaya başlaycağız bu hafta ee kolaymı erkeğimiz geliyor yer açıyoruz.Aslında kız da olsan gene aynı şeyleri olacaktı :D


İlk kıyafetlerini hastane çıkışlarını törenle Ananen,deden,ve babanla yaptık tabi ben kendimi kaybettim ananende tutturdu pamukluda pamuklu herşey pamuklu olcak diye.Satıcı arkadaş ne gösterse hemen ürünün etiketlerine bakıyor.Polar ve polyester olmayacakmış hiçbir üründe Mağazadaki bayan biz gittikden sonra ilk iş ohh çekmiştir sanırım.

Teyzoşunda ilk patiklerini getirdi bir ara resmini koyarım ve öyle sanıyorum ayakkabı patik vs.bir problemin olmayacak teyzoşun sayesinde kendisi ünlü bir firmanın türkiyedeki stok sorumlusu:))

Yatağın konusunda hala kararsız kalıyorum evimiz ufak olduğundan senin yatak odamızda olmanı pek istemiyorum ama gece mesaileri başlayacağından yanında olmadan üstesinden gelemezsin diyenlerde çoğunlukta.Bende diyorum odasını hazırlayalım baktık gördük zor oluyor yanımızada bir beşikçik alırız napalım.

Bu sırılar kendimi gerçekten hamile hissetmeye başladım karnım büyüdü,hareketlerim kısıtlandı,yatak da ne sağa ne sola dönerek tam uyuyamıyorum hemen hareketlerinle sıkıldığını anlatıyorsun

Şimdilik aklıma gelenler bunlar birde günlük gibi tutabilsem şu bloğu çok iyi olcak ama nerdeee.....

5 yorum:

  1. Canım çok sevindim :)hayırlısıyla oğluşuna kavuşursun inşallah..tatlı bir telaş vardır şimdi evde değil mi.Keyfini çıkar bu günlerin:)

    YanıtlaSil
  2. inş.Sümeyyyeciğim sorma içim içime sığmıyor sürekli birşeyler planlıyorum:)acele ediyorum hemen herşey olsun istiyorum bu zamana kadar böyle değildim çok rahattım ben yaa:))

    YanıtlaSil
  3. ayyy cok tatlı! bana da dua edınız please ;)

    YanıtlaSil
  4. saglikla dunyaya acsin gozlerini ins.hamilelik isin en keyifli donemlerinden,doya doya yasa..allah bir avazda kurtarsin ins..

    YanıtlaSil
  5. canım benim çok mutlu oldum.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bir ömür hep güzel günlerini göstersin sana :)

    YanıtlaSil